Vízhez szoktatás 4 év fölött

Margaréta
5.670Ft
  • 14 diák
  • 21 lessons
  • 0 quizzes
  • 10 week duration
14 diák

Ha gyermeked elmúlt már 4 éves, de fél a víztől vagy nem szeret hajat mosni, akkor ezek a feladatok Nektek valók!

A feladatokat a kijárási korlátozás idején vettük fel, azzal a céllal, hogy akik már jártak hozzánk úszni azok se essenek ki fél évre az uszis feladatokból. Mivel a középhaladóknak való feladatok kevesek lennének egy külön tanfolyamra, így a nekik való feladatokat is ebbe a tanfolyamba tesszük be, bízva abban, hogy így a már kisvízbiztos gyerekek is találnak olyan feladatot, amit kihívásként élnek meg.

Felhasználói Avatár
Margaréta
Nemes-Molnár Margaréta vagyok, ANYA, tanító, fejlesztőpedagógus, gyermekkori rekreációs- és gyógyúszás oktató, babaúszás és születési károsodott csecsemők úszásoktatója, a Polly Úszóiskola vezetője. Alapdiplomám tanító, koraszülött nagylányom érkezése után kezdtem érdeklődni a fejlesztőpedagógia iránt, ahol egyértelművé vált számomra, hogy mozgásterápiával szeretnék foglalkozni. 2009-ben elvégeztem a MOZGÁSTERÁPIA A TANULÁSI NEHÉZSÉGEK MEGELŐZÉSÉRE ÉS OLDÁSÁRA című tanfolyamot. 2010-11-ben végeztem a GYERMEKKORI REKREÁCIÓS- ÉS GYÓGYÚSZÁS szakirányú továbbképzést. 2012-ben az ANGOLNA BABAÚSZÁS ÉS SZÜLETÉSI KÁROSODOTT CSECSEMŐK OKTATÁSÁNAK MÓDSZERTANI ISMERETEI tanfolyamot. 2016-ban a NEURO-HIDROTERÁPIA A KORAGYERMEKKORI INTERVENCIÓBAN című tanfolyamot végeztem el. 2010 óta oktatok úszást és gyógyúszást. 2014 óta tartok foglalkozásokat Ajkán, amit kezdetben egyedül csináltam, majd az évek során Polly Úszóiskolává nőttük ki magunkat.

5.00 pontot ért el 1 értékelés alapján

5 Csillag
100%
4 Csillag
0%
3 Csillag
0%
2 Csillag
0%
1 Csillag
0%

Értékelések

  • Regina

    Víz

    Nagyon jó kis móka gyermek és szülő számára is. Míg a gyermek játékosan a vízhez szoktatjuk, addig az egymás közötti bizalom is erősödik. Napról- napra bátrabb a vízben, és így könnyem lesz számára az úszás elsajátítása. Egy úszó gyermek a szülőnek megnyugvást okoz, ha a nyaralást a víz közelbe tervezi.
5.670Ft